Jouw privacy

Jouw privacy is voor ons net zo belangrijk als voor jou

Daarom gaan we bij VANBEERSBUSINESS uiterst zorgvuldig met je persoonsgegevens om. We beloven jou dat:

1.      je de baas bent over jouw gegevens

2.      je persoonsgegevens niet verkocht worden aan andere partijen

3.      we nooit kijken naar de inhoud van je gesprekken en berichten

 

Privacy statement

Mei 2018

VANBEERSBUSINESS bied veel verschillende producten. Door de aard van ons aanbod en dienstverlening heeft VANBEERSBUSINESS bepaalde gegevens van jou benodigd.

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat ons aanbod en onze dienstverlening persoonlijk, eenvoudig en betrouwbaar is. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om ons aanbod en onze dienstverlening te verbeteren en onze diensten zo veel mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij weten welke producten en diensten van VANBEERSBUSINESS je gebruikt. Ook als je niet al je producten en diensten van VANBEERSBUSINESS afneemt. Daarom koppelen wij de informatie die wij hebben aan onze overige bedrijven. Daardoor kunnen we jouw vragen, meldingen (bijv. over een klacht), snel en goed oppakken.

VANBEERSBUSINESS informeert jou graag persoonlijk en op het moment dat het voor jou relevant is. Deze informatie kan bestaan uit tips over producten die je gebruikt, nieuwsbrieven of interessante aanbiedingen. We sturen je bijvoorbeeld een e-mail met een persoonlijke aanbieding. Als je meerdere diensten of producten bij ons afneemt, dan kunnen daar voordelen aan verbonden zijn. Een voorbeeld daarvan is VANBEERSBUSINESS duurzaam pakket. Wij vertellen je graag meer over deze voordelen. Ook daarvoor verwerken we je gegevens.

Bij de verwerking van je gegevens staat jouw belang voorop! Jij moet er iets aan hebben.

Onze belofte:

·         VANBEERSBUSINESS is zorgvuldig met je gegevens. Je kunt erop rekenen dat jouw gegevens bij VANBEERSBUSINESS veilig zijn en dat wij ons houden aan de wet.

·         Wij kijken niet naar de inhoud van communicatie.

·         Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden.

·         Wij informeren je over het gebruik van je gegevens en bieden je simpele mogelijkheden om je gegevens en privacy-keuzes in te zien en aan te passen.

·         Jij bepaalt wat er met je gegevens gebeurt. Wij respecteren de keuzes die je over je privacy hebt gemaakt.

Diensten en jouw rechten

In dit privacy statement hebben wij voor jou op een rij gezet hoe we omgaan met je persoonsgegevens. Je kunt hierin lezen welke gegevens wij van je verwerken en welke invloed je daar zelf op hebt. Dit privacy statement is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. Een overzicht hiervan vind je hieronder.

Dit privacy statement geldt voor alle gegevens die VANBEERSBUSINESS van je verwerkt voor de producten en diensten die VANBEERSBUSINESS in en buiten Europa op de markt brengt. Het statement is voor alle klanten die de producten van VANBEERSBUSINESS afnemen. En voor alle gebruikers van de websites van VANBEERSBUSINESS.